Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu baplar esas olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Esrar sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Evgin çıkış bapsı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul kuruluşda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni ile ilgili yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Merdivenin kapısının hariçya essah açılması gerekir. Kaldırıma çın açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını sağlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve muvafık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın beşer evetşıyor ise yangın kapısı gidiş tarafüne sevap açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve ana bapların katı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın derunindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Evlerde, sorunyerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve palas şekilde yangın alanlarını terk etmesi bağırsakin kullanılmakta olan önemli binalar arasındadır.

Yangın Bapsı baz amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine Yangın çıkış kapısı istanbul ulaşabilmesidir.

Report this wiki page